Lader opptil 50 kW. Håndtaket til venstre er CCS og til høyre er CHAdeMO.

Lader opptil 22 kW. Håndtak på sidene.

Slik lader du med Vipps (starter med SMS)

Send “Start <kode>” til 59444187. Lad ferdig. Avslutt med “Stopp <kode>” (koden står på håndtaket, f.eks. S2B eller T1A). 

 

Enkel lading og betaling

Pris DC (CCS & CHAdeMO): 2,50 kroner/minutt.

Pris AC: 1,00 kroner/minutt.

Alle priser er inkl. mva.

 

Detaljert om Vipps

Hvert håndtak har en kode som f.eks. S2b, K1a og T1b (det er ikke bokstaven “l”, men et ettall “1”). Kodene er ikke mer hemmelige enn at for eksempel S2b betyr “Sætre, hurtigladestasjon 2 og håndtaket til høyre (b)”. K er på Klokkarstua og T er på Tofte!

Du starter ved å sende SMS til telefon 59444187 som for eksempel: Start K1a (velg riktig kode, det står på hurtigladeren).

Så må du vente noen sekunder før du får tilsendt en SMS med instruksjoner og lenke som åpner Vipps. Vi reserverer kr 200 på kredittkortet ditt midlertidig. Når du har ladet ferdig, avregner vi. Det betyr at du betaler for den tiden du faktisk har ladet. Har du ladet for 44 kroner, så er det det du betaler. Da blir 156 kroner (200 kroner minus 44 kroner = 156 kroner) frigitt.

For å få løs håndtaket og avsluttet ladingen, sender du SMS til telefon 59444187 som for eksempel: Stopp K1a (samme kode som ved start). Både Stopp og Stop virker.

Du får kvittering i Vipps for ladingen.

 

Betal i butikk

Du kan betale i butikk noen steder. Du betaler for antall minutter du ønsker å lade, enten du bruker alle minuttene eller ikke.

 

Betal med kort

Du kan betale med kort noen steder. Du betaler for antall minutter du ønsker å lade, enten du bruker alle minuttene eller ikke.

 

Feilmelding og kundeservice

Kontaktinfo til Hurum Kraft Kundeservice finner du nederst på siden.

For feilmeldinger utenom åpningstid så ber vi deg ringe (+47) 95 11 20 00.

Spørsmål og svar

SpørsmålSvar
Sender SMS, men får ikke svarDet tar dessverre nesten ett minutt før svaret kommer.
Jeg får ikke løsnet håndtaket fra ladestrasjonen (betalte med Vipps)Har du husket å velge kontakt fra skjermen/displayet?
Jeg får ikke løsnet håndtaket fra bilen (betalte med Vipps)Husk å sende stopp-kommando "stopp " fra samme mobiltelefon som du sendte start-kommando fra.
Jeg gjorde alt riktig med Vipps, men så vil den ikke lade!1) Hvis ikke håndtaket er på plass innen 3 minutter, så avsluttes prosessen. Noen har kanskje dårlig kontakt eller lignende. Da ser alt greit ut, men uten kontakt lader det ikke. Prøv igjen!

2) Bokstavene a og b gjelder venstre og høyre håndtak. Noen sender kanskje "Start T1b", men mente "Start T1a". Vent 2 minutter og prøv igjen. Husk også å sende lik "stopp "
Jeg har gjort alt riktig, men håndtaket sitter fast i bilenVi har en kjent feil her som vi forsøker å løse langsiktig. Foreløpig løsning er: IKKE trykk nødstopp (har du gjort det, trekk knappen ut). Start i stedet en ny lading med kort eller Vipps. Bilen vil lade litt og så kan du avslutte (for Vipps - send stoppkommando: stopp ) Hvis du ikke kommer noen vei, så ring helst vårt supportnummer (+47) 95112000.