Bestill billig strøm nå!

Bestill billig strøm fra Hurum Kraft her! Vi er blant de billigste på strøm av over tid. Det teller for lommeboken og du slipper å måtte bestille strøm fra nye strømleverandører så ofte! Å bestille strøm er lett å gjøre nedenfor. Etter bestilling ordner våre hyggelige, serviceinnstilte medarbeidere på kundeservice resten, inkludert flytting fra din forrige strømleverandør. Vi har avtale (såkalt gjennomfaktureringsavtale) med nettselskaper som innebærer at over halvparten av alle kraftkunder i landet kan få både strøm og nettleie på samme regning fra oss! Strømtilbudene gjelder privatpersoner og bedrifter.

NYHET. Prøv vår nye strømforsikring!

 

Påskevarme (strøm nesten gratis)

kr 0,006 fra-pris per kWh

Gjør påskehøytiden enda litt varmere og lysere med årets påsketilbud på strøm: Hurum Kraft Påskevarme. I dette spotpris-kampanjetilbudet trekker vi fra hele 8,1 øre/kWh på strømprisen i 6 måneder! I tillegg får du null kroner i fastbeløp i denne perioden. Med så lave strømpriser som nå betyr dette at strømmen blir nesten gratis (kanskje får du til og med betalt)! NB! Selv om prisen du får varer i 6 måneder, forsvinner dette tilbudet straks påsken er over.

Etter de 6 månedene blir du overført til vår bestselger Hurum Spotpris. Da betaler du samme strømpris som oss, kun 5,64 øre/kWh i påslag og et fast månedsbeløp på 25 kroner som dekker vårt arbeid og lovpålagt el-sertifikat på 3,65 øre/kWh.

 • Priser fredag 27. mars: 0,52 øre/kWh for Nord-Norge og 0,6 øre/kWh for Midt-Norge. 0,7 øre/kWh for resten av landet.
 • Fast månedsbeløp: 0 kroner de 6 første månedene. Deretter kr. 25 pr/mnd
 • Påslag: – 8,1 øre/kWh de 6 første månedene. Deretter 5,64 øre/kWh.
Product price
Additional options total:
Order total:
Kategori:

Hurum Spotpris strøm

kr 0,087 fra-pris per kWh

Spotpris strøm innebærer at du betaler samme strømpris som oss i tillegg til fast månedsbeløp og påslag. Dette dekker vårt arbeid og lovpålagt el-sertifikat på 3,65 øre/kWh. Prisene varierer hver dag. Ingen bindingstid!

 • Priser fredag 27. mars: 7 øre/kWh for Nord-Norge og 8,7 øre/kWh for Midt-Norge. 8,8 øre/kWh for resten av landet.
 • Fast månedsbeløp: 25 kroner
 • Påslag: 5,64 øre/kWh.
Kategori:

Hos Hurum Kraft bruker du strømmen først og betaler etterpå (såkalt etterskuddsvis avregning). Sånn skal det være å bestille strøm! Strømavlesningen skjer automatisk hos alle med ny strømmåler.

Du får oversikt over forbruket ditt i gratis app. Fra samme app kan du dessuten styre elbil-lader og dingser i hjem og hytte. Appen hjelper deg å holde energiforbruket nede.

Bestille strøm fastpris eller lavpris

Vi har også andre strømavtaler. Lavpris er en flytende avtale som følger sesongsvingningene. Med Fastpris blir du ikke berørt av strømpris-svingninger i ett år fremover. Bestille strøm kan du gjøre nedenfor eller ringe oss på 32792000 (man-fre 08-15.30) for mer informasjon eller bestilling.

Hurum Fastpris strøm ett år / 12 måneder

kr 0,349 per kWh

Fastpris strøm i ett år. Da vet du nøyaktig hvilken pris du skal betale – enkelt og greit! Ett års bindingstid.

 • Pris: 34,9 øre/kWh.
 • Fast månedsbeløp: 25 kroner.

Dette dekker vårt arbeid og lovpålagt el-sertifikat på 3,65 øre/kWh.

Kategori:

Hurum Lavpris

kr 0,289 per kWh

Med lavpris-abonnement endrer prisene seg i takt med sesongsvingningene. Avtalen har ingen bindingstid. Nye priser melder vi inn til Forbrukerrådets side www.strømpris.no

 • Ny pris gjeldende fra 15. mars: 28,9 øre/kWh.
 • Fast månedsbeløp: 25 kroner.

Dette dekker vårt arbeid og lovpålagt el-sertifikat på 3,65 øre/kWh.

Kategori:

Produser og selg strøm selv – og kjøp når du trenger ekstra

 

GrønnStrøm – lag din egen strøm

kr 0,50 til deg (!) per kWh

Som Pluss-kunde produserer du strøm selv med solceller eller på andre måter. Når du produserer mer enn du trenger, kjøper vi strømmen av deg. Når du ikke dekker forbruket selv, leverer vi det du trenger. Enkelt og greit!

Vi betaler deg en real pris for kraften du produserer for å bidra til realisering av kraftprodusenter. Du kjøper Hurum Kraft GrønnStrøm ved behov for strøm til eget anlegg. Avtalen er en innkjøpspris, der du betaler det samme som vi kjøper kraften inn for. Prisene følger kraftbørsen og varierer fra time til time gjennom døgnet. Seks måneders bindingstid.

 • Kjøp (fra deg): 50 øre/kWh for overskuddet.
 • Salg (til deg): Priser fredag 27 mars: 7 øre/kWh for Nord-Norge og 8,7 øre/kWh for Midt-Norge. 8,8 øre/kWh for resten av landet.
 • Fast månedsbeløp: 59 kroner
 • Påslag salg 8,1 øre/kWh i tillegg som inkluderer lovpålagte el-sertifikater.

Solcelleanlegg over 7 kw må inngå egen avtale. Ta kontakt med kundeservice på kundeservice@hurumkraft.no

Kategori: