Smarthus hjemmesentral for strømsparing og hjemmestyring

Smarthus, hva er det og kan jeg få det? Ja, det kan du. Med Smarthus kan du styre enheter hjemme eller på hytta. Målet er å kutte strømkostnader og få praktiske styringsmuligheter. Du kan slå av og på lys, ovner, vaskemaskiner og annet fra mobiltelefonen . Ved enkle innstillinger kan styringen skje automatisk. For eksempel “slå på varme i stua når temperaturen går under 20 grader og av når den går over 22”. Eller kanskje “slå på varme på hyttebadet når temperaturen går under 5 grader”. 

Smarthus fra Hurum Kraft er en del av en større satsing som strekker seg langt utover bare enkel styring av enheter i hjemmet. VI har investert i selskapet Smartliv for å skape smarthus med muligheter langt utover det vanlige. Wattmeter som viser strømforbruket i øyeblikket, måling av vannforbruk, smart lading av elbiler når det er billigst på døgnet og strømproduksjon fra hjemmekraftverk er noen av mulighetene. Mye er klart allerede og annet kommer senere. Hjemmesentralen er uansett startpunktet. 

Stort sett alle i Norge har nå fått de nye såkalte AMS-strømmålere. Disse kan mer enn å lese av og sende inn strømforbruket. Du får smartere hus enn de fleste ved at Hurum Kraft kombinerer målernes egenskaper med programvare og smarte dingser som Norges ledende utviklingsmiljøer har lagd for oss (ting du ikke får kjøpt andre steder). Vi knytter også til standard, velprøvde smarthus-komponenter fra Develco. Alt vi leverer er bare å plugge inn og så fungerer det. Trenger du hjelp, stiller vår kundeservice opp på telefon og mail. 

Vi lanserer nye muligheter jevnt og trutt fremover. Først ut er en ferdig lys- og varmestyrings-pakke som også gir wattmeter.