Bestill billig strøm bedrift nå!

Billig strøm for bedrift kan du bestille her. Utvalget er stort med 3 bedriftsstrøm-abonnementer. I tillegg kan de fleste bedrifter også kjøpe våre privatabonnementer.  

Hos oss er det enkelt. Klikk “Bestill strøm”, fyll ut skjemaet og vi er i gang. Alle får en telefon fra oss før vi effektuerer ordren. Da kvalitetssikrer vi valgt ditt sammen. Også tungindustri med komplekse behov kan bestille slik, men kanskje sender vi ut energidirektøren for å få detaljene på plass. Du er naturligvis også hjertelig velkommen til å ringe oss på 32792000. 

 

Spotpris Bedrift

Spotpris Bedrifter (SpotBedrift) er en kraftavtale som innebærer at bedriften betaler samme strømpris som oss. I tillegg kommer et fast månedsbeløp og påslag. Dette dekker vårt arbeid og lovpålagt el-sertifikat på 3,92 øre/kWh. Prisene varierer hver dag. Ingen bindingstid!

  • Priser fredag 18. oktober: 37,9 øre/kWh for Nord-Norge og for Midt-Norge. I resten av landet ligge prisen på 37,6 øre/kWh.
  • Fast månedsbeløp: 49 kroner
  • Påslag: 3,92 øre/kWh

Alle priser er eks. mva.

Kategori:

Forvaltningsprodukter strøm

Mange bedrifter blir kontaktet om forvaltningsprodukter. Hurum Kraft er trygg partner for slike strømforvaltningsprodukter, Vi baserer vår forvaltning på store, profesjonelle innkjøpsmiljøer med kraftmeglere som har levert gode prestasjoner gjennom mange år. Bestill her – husk, vi ringer deg alltid for en samtale før vi registrerer ordren for å sikre riktig avtale for deg. 

Forvaltning Forutsigbar

Hurum Kraft Forvaltning Forutsigbar er et profesjonelt forvaltet strømabonnement for storkunder som ønsker medium fleksibilitet og forutsigbarhet på priser. Det ligger på aksen mellom Hurum Kraft Forvaltning Aktiv (lav forutsigbarhet, høy fleksibilitet) og privatabonnementet (også for bedrifter) Hurum Kraft Fastpris som har lav fleksibilitet og høy forutsigbarhet. Med Hurum Kraft Forvaltning Forutsigbar får virksomheter en strømavtale som kombinerer spot og prissikring. Gjennom sikring av deler av volumet demper avtalen prissvingningene og gir mer forutsigbare strømkostnader. Vi bruker profesjonelle forvaltere som foretar kjøp og salg i det finansielle kraftmarkedet.

  • Priser fredag 18. oktober: 37,6 øre/kWh + mva.
  • Fast månedsbeløp: 25 kroner
  • Påslag: 2,2 øre/kWh + lovpålagte elsertifikater 2,92 øre/kWh (totalt 5,12 øre/kWh)

Forvaltning Aktiv

Hurum Kraft Forvaltning Aktiv er et profesjonelt forvaltet strømabonnement for storkunder som ønsker høy fleksibilitet på sitt strømprodukt og kan tåle lav forutsigbarhet på priser. Det er motstykket til privatabonnementet (også for bedrifter) Hurum Kraft Fastpris som har lav fleksibilitet og høy forutsigbarhet. Hurum Kraft Forvaltning Forutsigbar ligger mellom disse to i risikoprofil. Målet med Hurum Kraft Forvaltning Aktiv er å redusere risiko for høye strømpriser ikke minst gjennom vinterhalvåret og kutte pristopper. I 13 av de siste 15 årene har vi oppnådd bedre pris enn spotpris, dog er ikke historiske resultater en garanti for fremtidige. Vi bruker profesjonelle forvaltere som foretar kjøp og slag i det finansielle kraftmarkedet.

Kategori: